kategorier:

begravning

Beställ blommor med hemleverans

Kaprifol Blomsterhandel finns på Hornsgatan 109 i Stockholm – butiken har blivit ett känt vattenmärke för både privatpersoner och företag som sätter kvalité och service högt på önskelistan vid blomsterköp. Nu har vi glädjen att kunna erbjuda hemleverans av blommor beställda på nätet, med smidig och trygg betalning via Klarna. Beställer du blommorna innan 13:00 så är dom som regel ute samma dag, gäller ej begravningar där behöver vi orden dagen innan. Osäker? Ring oss så löser vi det vi det tillsammans. Allt gott Kaprifol

Buketter är väl tur att vi har och att vi både kan ge och få i så otroligt olika former färger. Även dofter varierar.

Buketter kan även plockas i naturen eller i trädgården om man har den lyxen att ha en trädgård eller en kolonilott.

Har du ett bukettbehov av någon form så kan du komma till Kaprifol Blomsterhandel så ser vi till att dina bukettönskemål uppfylls.

Något som är väldigt fantastiskt är våra 4 årstider som ger oss en variation på sortimentet och att vi blir så glada tex när tulpanerna kommer.

Vad finns det för buketter då? Jo dom vanligaste från en blomsterbutik är födelsedagsbukett, brudbukett, sorgbukett, dopbukett, avtacksbukett eller välkomnsbukett. Sen har vi ju jag älskar dig buketten eller bara en romantisk bukett vid första gnistrande kärleksdagarna.

Vi har solitärbukett en ståtlig blomma till tex venissage som ni ser har just buketten en stor betydelse för oss och vi bara älskar dem.

Det är bland det roligaste i floristens yrke att komponera till speciella önskemål eller personligheter och det är nog därför många väljer just florist som yrke.

Det går att prenumerera på buketter, det går att buda ut buketter eller bara ta med en själv hem till onsdagsmiddagen.

De mest spontana överraskningarna är de som blir mest ihågkomna och även de som är oväntade. Vissa födelsedagar kan man drunkna i dem och kanske inte hinner med att se allt vackert. Men en sak är klar att vi älskar dem och är det land i världen som köper mest tulpaner om året per person.

Om jag fick välja bukett skulle jag ta alla färger och många sorter med massa olika grönt, men som sagt det finns inga gränser.

Vi har ett riktigt stort snittblomssortiment och importerar direkt ifrån Holland flera gånger i veckan vilket gör att vi fått ett mycket bra rykte om vår kvalité och även våra floristers kreativitet. Älskar man blommor så blir allt vackert.

Du är varmt välkommen med alla dina bukettönskemår så hjälper vi dig till drömbuktten.

Och handlar det om sorg så hjälper vi till att få en så personlig bukett det bara går.

Varmt välkommen till Kaprifol Blomsterhandel.

 

Mats Lindholm

En del av team Kaprifol