våra villkor

Produkter – blommor/färg/form

Våra arrangemang på Kaprifol.se är skapade av blommor som vanligtvis finns i butikens sortiment men utbudet kan variera från dag till dag. Produkten ersätts då med något liknande. Vi gör alltid vårt yttersta för att motsvara den beställda produkten i färg och form. Moms ingår i det angivna priset. Leveransavgift tillkommer.

Önskar du beställa något som inte finns i sortimentet på hemsidan kontakta oss på 08-669 30 00.

Begravningsblommor

När du beställer begravningsblommor är det viktigt att ange den avlidnes namn, kyrka och/eller kapell, ort samt tid för begravningen. För att kunna garantera leverans i tid behöver vi din beställning senast 1 dagar innan begravningen äger rum. Självklart försöker vi hjälpa dig om du beställer senare, kontakta oss då på 08-669 30 00.

Leverans och Leveranssäkerhet

Vi kontaktar alltid mottagaren för att säkerställa leverans, tex. om det saknas information om portkod m.m. i din beställning. Beroende på väder och boendeform bedömer vi om det går att lämna beställningen vid dörren, detta i samförstånd med mottagaren. Du som beställare har fullt ansvar för att alla uppgifter till mottagaren är fullständiga och korrekta. Ingen angiven portkod räknas som ofullständiga uppgifter om inte annan motsvarande information finns med i beställningen, exempelvis att mottagaren bor i villa/radhus och att vi, från dig som beställare får tillåtelse att lämna budet vid dörren om mottagaren inte är hemma vid leveranstillfället. Eventuella felleveranser vid bristande/ofullständig information ersätts inte.

Vi kan inte garantera exakta tider för din leverans. Dock gör vi alltid vårt yttersta för att försöka möta ditt önskemål. Leveranser sker normalt mellan kl. 8-20 vardagar, kl. 11-18 lördagar. Inga utkörningar på söndagar.

Leveranser till företag innanför tull före 16.00, utanför tull före 17.00 under förutsättning att vi fått in din order före kl. 12.00 samma dag. Lokala avvikelser kan förekomma

Observera! vid högtider ökar trycket avsevärt på bud och leveranser. Under dessa tider har vi därför utökade leveranstider och ändrade leveransmöjligheter. Beställningar som görs samma dag som önskad leverans kan därför inte garanteras. Vid frågor om din beställning kontakta oss på telefon.

Leveranssätt

Vi levererar våra blomsterbud med transportfirma fram till mottagarens dörr.
Du kan även välja att hämta din beställning i vår butik på Hornsgatan 109, fraktfritt.

Priser

Standard: 99 kr
Expressbud: kontakta butik för pris på 08-669 30 00
Specialbeställningar: kontakta butik för pris 08-669 30 00
Taxibud: enligt taxibolagets egen taxa

Priser

Du får med automatik en orderbekräftelse till din e-post när du har slutfört din order. Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att kontakta oss snarast via e-post info@kaprifol.se eller telefon 08-669 30 00.

Annan ort/Land

Beställning till utlandet sker via telefon, mail eller i butik. Inte via Kaprifol.se. Priser och sortiment kan variera beroende på ort/land.

Företagskund

Önskar ditt företag bli kund hos oss och handla mot faktura hos oss ber vi dig kontakta oss på 08-669 30 00.
Är ditt företag redan kund hos oss, välkommen med din beställning via mail eller på 08-669 30 00

Behandling av personuppgifter

Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med svensk lag och GDPR.

Betalning

Vi på Kaprifol använder oss av Klarna.
När du kommer till kassan kan du välja mellan de olika betalsätten; faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning.

Returer / Reklamationer

Skulle det vara någon kvalitetsskada eller leveransskada på din produkt ber vi dig kontakta oss på 08-669 30 00. För snittblommor gäller reklamationsrätt inom 2 dagar. Växter inom 7 dagar.

Avbeställning / Ångerrätten

Ångerrätt gäller för ej utnyttjad tjänst, och måste meddelas till oss i god tid före valt leveransdatum., då vi arbetar med snittblommor som färskvara. En begravningsorder samt beställningar med ett värde över 3000 kronor måste avbeställas senast 96 timmar innan planerad leverans. Detta då vi gör specialinköp av blommor och annat material för dessa typer av beställningar. Blommogram kan avbokas så länge din bukett inte har producerats eller skickats från butiken. Efter detta följer vi 15 § Distanshandelslagen.